Genel Temizlik Faaliyeti;

Rektörlüğümüz ve bağlı birimlerinde 2016 yılında temizlik hizmeti 35 kişi ile yürütülmektedir. Bu kapsamda; Üniversitemiz kampüsündeki tüm açık ve kapalı alanlarda, büro, laboratuvar, atölye, derslik, lavabolar ile bina dış cepheleri ve bahçe temizliği yapılmaktadır.

Personel Servis Hizmeti;

Rektörlüğümüz ve bağlı birimlerinde çalışan personellerimizin ulaşımını sağlamak amacıyla 4 servis aracı ile hizmet verilmektedir.

Ulaştırma Hizmetleri;

Müdürlüğümüzde; eğitim ve öğretimin pekiştirilmesi için düzenlenen teknik gezilerde öğrenci ve öğretim elemanlarımızın ulaşımlarının sağlanması noktasında gerekli desteğin verilmesi,kongre ve sempozyumlarda katılımcıların ve görevlilerinin ulaşımının sağlanması, öğrenci topluluklarının düzenlediği/iştirak ettikleri sosyal etkinliklerde ulaşımlarının sağlanması, üniversitemize gelen yerli ve yabancı konuklarımızın ulaşımının sağlanması,üniversitemiz çalışanlarının resmi görevleri ile ilgili ulaşımlarının sağlanması gibi çalışmalar yürütülmektedir.

Üniversitemiz ulaştırma hizmetlerinde bulunan araçlar;

• Resmi araçlar;
    1 Adet Binek Otomobil